U bent hier: Cases

Effecten van ICT Inkoop- en Adviesbureau

Ervaren zeilers weten dat bij zwakke wind de zeilen de maximale diepte moeten krijgen. Bij harde wind staan de zeilen een stuk vlakker. Alleen dan bereik je een maximaal effect. Zo is het ook bij ICT Inkoop- en Adviesbureau. Elk project wordt zo ingevuld dat het maximale effect wordt bereikt.

Slimmer en efficiënter
Reduceren van kosten wordt niet alleen gerealiseerd door tegen een lagere prijs in te kopen. Gezamenlijk inkopen, uitbesteden, duurzaam inkopen en Europees aanbesteden dragen hieraan bij. Ook met een administratieve workflow, elektronisch bestellen en factureren wordt kostenbesparing gerealiseerd. Het gaat om slimmer, efficiënter procesmatig samenwerken en verbinding.

Vele besparingen gerealiseerd
ICT Inkoop- en Adviesbureau heeft bij de overheid diverse projecten afgerond met kostenbesparingen die oplopen tot vijftig procent. Ook in de industrie, zorg, onderwijs, bankwezen en zakelijke dienstverlening zijn besparingen gerealiseerd tot meer dan dertig procent. Daarnaast is het mogelijk om oude (niet meer in gebruik zijnde) licenties in te ruilen of te verkopen. Zie: https://www.computable.nl/artikel/nieuws/beheer/5225658/250449/handel-in-tweedehands-licenties-neemt-toe.html

In een persoonlijk gesprek onderzoeken wij de (on)mogelijkheden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op!