Enkele aanbevelingen op LinkedIn

Peter M. van Ee Teammanager Inkoop, IUC-EZK bij RVO.nl. "Ik heb Wim, als interim, ingezet in een periode dat er veel Rijksbrede aanbestedingen voor ICT-inhuur samen vielen. Wim kwam op een rijdende sneltrein aan boord. Wim pakte de diverse werkzaamheden binnen de aanbestedingen snel op en heeft ons geholpen de aanbestedingen juist en tijdig uit te voeren. Ik heb Wim leren kennen als een rustige en betrouwbare collega. Vaak goedlachs en altijd vriendelijk." 

Paul R. Bouwman Collega Adviseur Inkoop en Europees aanbesteden, IUC-EZ bij RVO.nl. "Heb met Wim ruim 1 1/2 jaar samengewerkt en dat beviel zeer goed. Wim is deskundig, professioneel en praktisch in wat hij doet. Fijne collega en een goed senior inkoper c.q. contract manager. De projecten die Wim deed heeft hij goed opgepakt, geleid en met uitstekende resultaten afgerond." 

Adriaan Schutte‪
 Teamleider Beheer & Ondersteuning bij Gemeente Pijnacker-Nootdorp
‪. “Wim heeft ons in zeer korte tijd op een zeer efficiente en klantvriendelijke manier ondersteund bij de aanbesteding van onze nieuwe set Microsoft licenties. Ik kan Wim bij een ieder aanbevelen in dit kader.”
‪

‪Robert Biemans‪ Manager ICT en Facilitair a.i. bij Travers
‪. “Wim heeft de afgelopen maanden Travers professioneel ondersteund op inkoopgebied. Niet alleen door het begeleiden van diverse projecten maar ook het kweken van 'awareness' binnen de organisatie voor een professioneel en transparant inkoopproces. Daarnaast heeft Wim geholpen om het leveranciersmanagement te verbeteren maar het daarbij zo noodzakelijke contract- en demandmanagement. Het is de tweede keer dat ik met Wim heb mogen samenwerken en dat zal wat mij betreft niet de laatste keer zijn.”

‪Judith van Grootheest Manager Klantadvies bij Doomijn Kinderopvang. “Bij St. Travers heb in enkele projecten samengewerkt met Wim. Ik heb Wim ervaren als een behulpzaam iemand, rustig, betrouwbaar en met veel kennis van zaken. Hij werkt erg gestructureerd en planmatig waardoor je altijd weet welke stappen nog gezet moeten worden en wanneer. Hij weet de soms complexe materie eenvoudig weer te geven zodat de leden van projectgroep met minder kennis aangesloten blijven. Wel zo fijn!”

Peter Jager‪ Teammanager Team ICT a.i. bij Gemeente Súdwest-Fryslân. “
‪Ik heb van 1 april 2013 tot 1 juli 2015 gebruik kunnen maken van de diensten van Wim. De aanbeveling die collega Arnold Veenstra heeft geschreven kan ik zo overnemen. Daarnaast wil ik de flexibiliteit en collegialiteit van Wim noemen, waarbij het feit dat er sprake is van een inhuur contract geen enkele rol speelt. Een prima collega!
‪”

Harry De Jong‪ Portfoliomanager bij Gemeente Súdwest-Fryslân. 
‪Wim is een hele fijne collega in de omgang en een waarvan je op aan kunt. Inkoop gerelateerde werkzaamheden binnen projecten kun je bij Wim neerleggen en je kunt erop rekenen dat het goed komt. Wim is duidelijk in de communicatie over zijn werkzaamheden en rapporteert helder. Wim neemt de zorg bij inkooptrajecten geheel voor zijn rekening en dat doet hij goed, met andere met andere woorden Wim is iemand die ontzorgd.”‪Arnold Veenstra‪ Contract- en leveranciersmanager bij team JVZ, cluster Inkoop bij Gemeente Súdwest-Fryslân
‪. “In de zes jaar dat ik met Wim heb samengewerkt heb ik Wim leren kennen als een gedreven en ervaren inkoper die met gevoel voor de belangen van de organisatie en met hart voor de relatie met de marktpartijen vele ICT-inkooptrajecten heeft begeleid. Wim kent geen 9 tot 5 mentaliteit en past zich makkelijk aan bij de werkprocessen van de organisatie waar hij voor werkt. Waar nodig verrijkt hij deze processen met zijn ruime kennis en ervaring. Wim is een echte teamplayer en voert als professional zijn inkooptrajecten punctueel voor de diverse opdrachtgevers uit. Hierbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn zeer ruim opgebouwde netwerk.” 

Kim Reemer Beleidsmedewerker Participatiewet bij Sociaal Domein Fryslan. "Voor een aanbestedingstraject heb ik Wim's hulp gezocht. In zijn rol als inkoopadviseur heeft hij dit traject van a tot z uitgevoerd en naar volle tevredenheid volbracht. Het viel mij op dat Wim een door de wol geverfde adviseur is. Wat ik vooral waardeerde was zijn kennisniveau, flexibiliteit en oog voor kwaliteit."

Douwe Woudstra‪ Directeur RID-Utrecht. “
‪Wim was voor de RID de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats. Dankzij Wim konden we als startende organisatie toch op een professionele wijze diverse complexe aanbestedingtrajecten succesvol afronden.”‪Anneke Hop‪ Adviseur facilitaire zaken bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug
‪. “Wim is deskundig en blijft onder alle omstandigheden rustig. Hij kan goed samenwerken en houdt zich aan zijn afspraken.”

Leonie Spronk Senior communicatieadviseur bij Character Communicatie. "Ik heb Wim leren kennen als een betrouwbare en gedreven ICT-adviseur die streeft naar strategisch slimme oplossingen. Wim heeft een prettige persoonlijkheid, waardoor het plezierig samenwerken is."